MAKE UP & WORKSHOPS

New Look organiseert ook Make Up Workshops en sessies

joanne mackenzieDe workshops en Make Up sessies worden verzorgd door een professioneel Visagiste; Joanne Mackenzie is met het hoogste cijfer van haar klas afgestuurd aan de visagieschool Dik Peeters in Amsterdam.

Ze heeft de visagie verzorgt voor films en televisie, videoclips, reclamewerk en fotoshoots. Joanne leert je hier alle tips en tricks van het ‘Highlighten en schaduwen” hoe je mooie ‘Sunkissed’ huidjes maakt en wat je beter wel of niet d.m.v. make up kan benadrukken.


Komen onderstaande vragen je bekend voor?

Waarom een foundation?
Wat zijn de mooiste kleuren voor mij?
Hoe kun je natuurlijk camoufleren?
Hoe breng ik snel een mooie make-up aan?
Hoe en waar breng je blush aan?
Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?
Hoe breng je een eyeliner aan?

Dan is één van de Workshops hieronder absoluut iets voor jou!

Workshops

Workshop Make-up € 30,- p.p  (Ook verkrijgbaar als cadeaubon)

Tijdens deze workshop leer je hoe je een mooie basis make-up voor elke dag kan aanbrengen. Heb je ook vragen over het aanbrengen van een avondmake-up of over andere specifieke trends en trucjes die je voorbij hebt zien komen? Geen probleem! We laten je graag zoveel mogelijk zien en uitproberen.

Deze workshop is bedoeld voor 1 tot 3 personen, duurt 1,5 tot 2 uur en wordt aangeboden op zondagmiddag. Komt zondag je niet uit? Er kan samen met de visagiste gekeken worden naar een ander tijdstip.

Boekingen en vragen over beschikbaarheid kunnen worden gedaan via joanne@newlook-hairstyling.nl.

Workshop Make-up Exclusief € 45,- p.p. (Ook verkrijgbaar als cadeaubon)
Verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig avondje met de meiden? Tijdens deze workshop leer je hoe je een mooie avond make-up kan aanbrengen. Deze workshop wordt extra speciaal gemaakt door de aanwezigheid van heerlijke hapjes en drankjes. Echt een feestje dus!

Deze workshop is bedoeld voor 4 tot 6 personen, duurt 2 tot 2,5 uur en wordt aangeboden op vrijdagavond.

Boekingen en vragen over beschikbaarheid kunnen worden gedaan via joanne@newlook-hairstyling.nl.

Behandelingen

Make-up € 35,-  (Ook verkrijgbaar als cadeaubon)

Altijd al je make-up willen laten doen door een professionele visagist? Of heb je een belangrijk event waarvoor je er op en top uit moet zien? Laat je make-up dan in de salon doen! Maak (ruim op tijd) een afspraak via joanne@newlook-hairstyling.com.

Make-up en Haarstyling € 70,- (Ook verkrijgbaar als cadeaubon)

Heb je een belangrijk event en wil je net even iets extra’s doen om er nog stralender uit te zien? Laat dan je make-up én je haar doen! Maak (ruim om tijd) een afspraak via joanne@newlook-hairstyling.com.

Alle workshops en behandelingen dienen van te voren met 50% aanbetaald te worden. Bij afzegging wordt de aanbetaling terug gestort, mits er 24 uur van te voren wordt afgezegd.

De producten waar wij mee werken

Wij werken  met het prachtige make up merk “Royal Effem” met de make-up van Laboratori Royal gevestigd in het Italiaanse Parma en in handen van de familie Vecchi.

Royal Effem kent al een lange historie. Het was één van de eerste cosmetica merken, die van make-up producten huid verzorgende producten heeft gemaakt. Royal Effem staat dan ook garant voor een diepe, beschermende anti-aging werking, dankzij het gebruik van natuurlijke bestanddelen. Naast de vaste make-up collectie presenteert Royal Effem twee keer per jaar een nieuwe collectie die aansluit op het Italiaanse modebeeld. Het bevat zeer weinig parabenen(conserveringsmiddelen die allergische reactie’s kunnen veroorzaken, dit zit vrijwel in bijna alle andere make-up en haar producten) ideaal voor de hyperallergene huid en couperose.

  • Alles is lanoline en paraffine vrij
  • Alle foundations en lippenstiften bevatten Hyaluronzuur, dit gaat de huidveroudering tegen, maakt de huid glad en verfijnt de poriën.
  • Spf 15 t/m 20 * vitamines A, E, D Anti Oxidant: Osmopur